GreenMobile

За Нас

Повеќе за нас и нашиот оператор

Green Mobile

За компанијата

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија и мобилни услуги.

ИнформацииКликниИнформации

Green Mobile

Мисија

Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да ги направиме уште подостапни за секој поединец.

ИнформацииКликниИнформации

Green Mobile

Мото

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

ИнформацииКликниИнформации
Повеќе за нас и нашиот оператор

Green Mobile

  • Компанија
  • Мисија
  • Мото
Греен Мобиле & Партнери

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија и мобилни услуги со цел да внесе поквалитетна и пофлексибилна понуда до секој корисник како приватно лице или бизнис корисик. Зад нашата компанија стојат веќе искусни кабелски оператори, КДС Кабелнет ДОО и Каблекалл ДООЕЛ, кои повеќе од 20 години се присутни на пазарот и кои успеваат да одговорат на барањата на секој корисник во едно дигитално време, време на брз технолошки развој и да придонесат во развојот и достапноста на кабелската телевизија и интернетот на територијата на која се присутни.

Греен Мобиле Мисија

Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да ги направиме уште подостапни за секој поединец. Со воведување на услугата мобилна телефонија, не само што ќе ги направиме компаниите основачи побогати со уште една понуда, туку ќе ја зајакнеме и целокупната нивна позиција на пазарот. Зголемувајки ја конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија би придонеле овој пазар да стане подостапен и пофлексибилен за секого.

Греен Мобиле Мото

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

Green Mobile


Нови, Евтини

& Креативни

ИнформацииКликниИнформации
alt

Греен Мобиле Македонија
Секогаш на страна на корисникот!

Флексибилни & Прилагодливи

Кликни

Бескрајни
Можности

Пренесете го вашиот постоечки број заедно со префиксот, и уживајте во бенефициите кои ги нуди
Green Mobile

Неограничени Бесплатни минути
Неограничени Бесплатни СМС Пораки
Ултра Брз Интернет
Најевтини Меѓународни Разговори (50 мин.)

Бидете поврзани

Со GREEN mobile зборувате евтино, сурфате бесплатно

20
Поевтини од конкуренцијата
50
Подобри услуги

Поврзете се сега

Понуда

Греен Мобиле Македонија - Секогаш на страна на корисникот!

Тарифи

S Тарифа, M Тарифа, L Тарифа, XL Тарифа

Интернет

1GB Пакет, 2GB Пакет, 5GB Пакет

Апарати

Мобилни Уреди, Смарт Уреди, Телевизори

Роаминг

Бесплатни 50 мин

Контактирајте не

За повеќе инфо