Green mobile

GreenMobile

Повеќе за нас и нашиот оператор

Green Mobile

  • Компанија
  • Мисија
  • Мото
Греен Мобиле & Партнери

Греен Мобиле е компанија која е формирана за да ја зголеми конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија и мобилни услуги со цел да внесе поквалитетна и пофлексибилна понуда до секој корисник како приватно лице или бизнис корисик. Зад нашата компанија стојат веќе искусни кабелски оператори, КДС Кабелнет ДОО и Каблекалл ДООЕЛ, кои повеќе од 20 години се присутни на пазарот и кои успеваат да одговорат на барањата на секој корисник во едно дигитално време, време на брз технолошки развој и да придонесат во развојот и достапноста на кабелската телевизија и интернетот на територијата на која се присутни.

Греен Мобиле Мисија

Нашата мисија како Греен е да се стремиме овие заложби да ги продолжиме, надоградиме и да ги направиме уште подостапни за секој поединец. Со воведување на услугата мобилна телефонија, не само што ќе ги направиме компаниите основачи побогати со уште една понуда, туку ќе ја зајакнеме и целокупната нивна позиција на пазарот. Зголемувајки ја конкурентноста на пазарот на мобилната телефонија би придонеле овој пазар да стане подостапен и пофлексибилен за секого.

Греен Мобиле Мото

Наше мото е секогаш да бидеме на страната корисникот и да одговориме на сите негови потреби!

Green Mobile


Нови, Евтини

& Креативни

ИнформацииКликниИнформации
alt

Греен Мобиле Македонија
Секогаш на страна на корисникот!

Флексибилни & Прилагодливи

Кликни

НАПЛАТНИ И КОНТАКТ ЦЕНТРИ